DUYURULAR...

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KADİR GECESİ MESAJI.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRÜ SN. ÜZEYİR ÇAKIR İLE GÖRÜŞME

MALİYE BAKANLIĞI TOPLANTI (30.01.2023)

RAGAİP KANDİLİ MESAJI

İMEP (İSTİHDAM İÇİN MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI)

BAŞKAN AHMET YAZICI'NIN YENİ YIL MESAJI

2022 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ İÇİN BAYİMİZ MUSTAFA KAYA İLE YAPILAN SÖYLEŞİ.

2022 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ İÇİN BAŞKAN AHMET YAZICI İLE YAPILAN SÖYLEŞİ (30.11.2022)

SİSAL GRUP SAYISAL OYUN BAYİLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALIYOR

T.C.TİCARET BAKANLIĞI YAZILARI HK.

SİSAL DUYURU (16.04.2020)

ODA AİDATLARI HAKKINDA (15.04.2020)

SİSAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SN. SİNAN OKTAY İLE YAPILAN TOPLANTI (18.09.2020)

VARLIK FONU TOPLANTI (14.10.2020)

İHTARNAME ( SİSAL ŞANS VE PRİM GIDA ŞİRKETİNE)

M.P.İ GENEL MÜDÜRÜ SN.BEKİR YUNUS UÇAR'IN AÇIKLAMALARI

12.03.2021 Cuma günü İ.B.B Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kurumsal İletişim Şefliğinden yetkili arkadaşlar odamızı ziyaret ettiler.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ HABERİ

Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.

Milli Piyango'nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiyenin tamamı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak. Belirlenen kuralla bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları Milli Piyango’nun internet sayfasından açıklanacak.

“İKRAMİYELER SEYYARLARDAN DAHA ÇOK ÇIKIYOR”

Tüm Türkiye’de olduğu gibi bilet satışlarının İstanbul’da da oldukça yoğun olduğunu belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Biletlerin yüzde 45-50’si zaten İstanbul’da satılıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk defa geçen yıl yapıldı ve bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili oldu. Bu çok güzel bir şey. Büyük ikramiyelerin, seyyarlardan daha çok çıktığını söylemek isterim. Çünkü klasik piyangonun yüzde 70-80’ini seyyar bayiler satıyor. Bu yılki ikramiye de Türk tarihinde rekor bir ikramiye, alan için hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

“BİLETLERİN YÜZDE 90’I BİTMEK ÜZERE”

30 yıldır Taksim İstiklal Caddesi’nde Milli Piyango bileti sattığını söyleyen İbrahim Ünlü ise şunları söyledi:

“Bu zamana kadar birkaç defa ikramiye dağıttım. Bu sene de çılgın 400 milyon inşallah benden çıkar. Tamamı dağıtım garantili Milli Piyango'yu inşallah ben satarım. Satışlar aşırı yoğun. Biletlerin yüzde 90’ı bitmek üzere. Çeyrek bilete yoğun talep var. Ben yarıma ve tama çıkmasını istiyorum. Çünkü onları aldım. İnsanlara umut, şans dağıtıyoruz.”

İSTİKLAL CADDESİ'NDE BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Taksim İstiklal Caddesi’nde seyyar bilet satıcısı Gülcan Kaya, “24 yıldır bu işi severek yapıyorum. Bu yıl satışlar güzel gidiyor. En çok çeyrek satıyorum. Günde bazen 150 bazen 200 çeyrek satıyorum” dedi.

Yaklaşık 40 yıldır İstiklal Caddesi’nde bilet sattığını belirten Mustafa Kaya da “Dağıtım garantili olduğu için bu yıl satışlarda biraz daha yoğunluk bekliyoruz. Bilet almaya gelenler çıkarsa uçak, gemi, yat alırım diye hayaller kuruyor” şeklinde konuştu.