HAKKIMIZDA...

Galeri

TBMM Başkan vekili sayın Celal ADAN, Birlik başkanımız sayın Faik YIMAZ başkanlığında bizleri kabul etti:
Esnafımızın sorunlarını kendilerine bir defa daha anlattım ve bir dosya halinde de sundum. Haklılığımızı kabul etti ve
sayın başkanımız Faik YILMAZ’a benden haber bekleyin sözü verdi; (27.09.2023)

İstanbul Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde yaptığımız toplantıda
TBMM Başkanvekili Sn. Celal ADAN ile bir araya geldik.
Yönetim kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıda esnafımızın sorunlarını, primlerimizin artırılmasını ve kredi kartlarımızı kullanamadığımızı Sn.Celal ADAN’a bir kez daha anlattık.
14 Mayıstan sonra bizi Ankara’ya davet etti.
İstanbul Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sn. Cevher KARTAL’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz. (13.04.2023)

İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sn. Ahmet Yazıcı ve Başkan Vekili Sn. Hayati Bektaş, Milli Piyango İdaresi Yeni Genel Müdürü Sn. Üzeyir ÇAKIR'ı makamında ziyaret ettiler. Üyelerimizin sorunlarını görüştüler. (02.02.2023)

28 Ocak 2023 Cumartesi günü Hazine ve Maliye Bankanı Sn. Nureddin NEBATİ ile bayi komisyonlarının düşüklüğü sebebiyle yaşanan sıkıntıları anlattık. Yapılan görüşme neticesinde bakanımızın yönlendirmesiyle 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sn. Mahmut GÜRCAN'ı makamında ziyaret ettik. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Faik YILMAZ'ın ve Başkan Vekili Sn. Mesut ŞENGÜN'ün katıldığı toplantıda odamızı Başkan Sn. Ahmet YAZICI temsil etmiştir.

İMEP (İSTİHDAM İÇİN MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMI) (11-13 OCAK 2023)

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONRASI SİSAL ŞANS'LA YAPTIĞIMIZ TOPLANTI (05.01.2023)

BAŞKAN AHMET YAZICI'NIN EMİNÖNÜ BAYİLERİNİ ZİYARETİ

İstanbul da Kastamonu lu oda başkanlarımızla Kas-Der genel merkezini ziyarette bulunduk. Bizi kusursuz ağırlayan sayın Başkan Remzi Şen ve sayın Muhittin Tığlı ya teşekkür ederiz. (24.12.2022)

SİSAL YÖNETM KURULU BAŞKANI SN. SİNAN OKTAY'IN ODAMIZI ZİYARETİ (17.11.2022)

TBMM BAŞKAN VEKİLİ SN CELAL ADAN VE İST.ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI SN. FAİK YILMAZ İLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME (23.07.2022)

İSTESOB GENEL KURULU (08.05.2022)

İSTESOB ZİYARETİMİZ  (03.05.2022)

VARLIK FONU MERKEZİNDE VARLIK FON GENEL MÜDÜRÜ SN.ZAFER SÖNMEZ, SİSAL YÖNETM KURULU BAŞKANI SN. SİNAN OKTAY VE İST.ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI SN FAİK YILMAZ IN DA KATILIM SAĞLADIĞI TOPLANTIMIZ.

ODAMIZ ÜYELERİ İLE İSTESOB TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞEN BULUŞMAMIZ. (19.09.2020)

VARLIK FONU GENEL MÜDÜRÜ SN.ZAFER SÖNMEZ İLE VARLIK FONU MERKEZİNDE GERÇEKLEŞEN TOPLANTMIZ. (17.09.2020)

SİSAL ŞANS GİRİŞİM GRUBU İLE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SN.SİNAN OKTAY IN DA KATILIM SAĞLADIĞI TOPLANTI. ( 18.09.2020)

VARLIK FONU İÇ DENETİM VE UYUM MÜDÜRÜ SN.MEHMET ÇAMİR İLE ODA MERKEZİNDE GERÇEKLEŞEN TOPLANTIMIZ. ( 29.06.2020)